OM PODCASTEN

”Laholm är litet, men det finns ändå ett myller av intressanta människor med kopplingar till kommunen. Ska vi starta upp en podcast där vi samtalar med några av dem?”

Ja, det var inte mer komplicerat än så. Idén dök upp på en kafferast i september 2014. Jonas Heintz är infödd Laholmare (Våxtorp) och Linus Lundberg inflyttad badjävel från Linköping. Möjligtvis kunde den kombinationen vara till fördel i samtalen. Vi kontaktade Hallandsposten och hörde om de var intresserade av ett samarbete. De nappade direkt och vi beslutade att podcasten skulle spridas via deras webbplats – Hallandsposten.se.

Rent intervjutekniskt finns här inget att hämta. Vi är inga journalister och har inga ambitioner att vara det heller. Tanken med ”Podcast:Laholm” är ett lagom improviserat och vardagssofistikerat samtal mellan oss och de utvalda Laholmsprofilerna. Förhoppningsvis kan det fungera som nyttig underhållning.

Tusen tack till samtliga deltagare, vi känner ödmjukhet inför er generositet och välvilja. Och ett stort tack till Hallandsposten som gav oss förtroendet.

Stora starka hälsningar,
Linus Lundberg
Jonas Heintz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *