OM OSS

Linus Lundberg, Jonas Heintz laholmspodden
(Foto: Henrik Williamsson / Hallandsposten)

LINUS LUNDBERG
är född i Linköping 1980. Hans far var tandläkare och hans mor psykoterapeut. Linus familj har haft sommarstuga i Skummeslövsstrand sedan 1984. Samma stuga blev familjens permanentboende 1996. Linus studerade film- och TV-produktion på Sturegymnasiet i Halmstad och senare historia, konst och film på Lunds Universitet. Idag bor han i Skottorp med fru och barn. Linus är verksam som kommunal och frilansande kulturarbetare med inriktning på konst, illustration, film och historia. I övrigt intresserar han sig för hockey, vin, whisky och cigarrer.

JONAS HEINTZ är född i Våxtorp, Laholms kommun, 1980. Hans far drev ett plåtslageri och hans mor var barnskötare. Jonas gick musiklinjen på Sturegymnasiet i Halmstad och startade sedan importföretaget Westsound music och senare kultur/skivbolaget Brunljud. Idag är han bosatt i Laholm med fru och två barn. Jonas är verksam som kommunal och frilansande kulturarbetare med inriktning på konst och musik. Jonas var bl.a. en av de drivande krafterna bakom Laholms Kulturfestival. Fritiden ägnar han åt Arsenal och obskyr konsthandel på nätet.

Tidigare samarbeten:
– 2010/2011 lirade Jonas trummor i Linus och Jonathan Flygares band under föreställningen ”Blow up” på Malmö Stadsteater.
– Sommaren 2012 producerade Jonas och Linus en uppmärksammad kortfilmsdokumentär om Laholmsprofilen Lars Nilsson (”Lars Laholm” finns att se på YouTube).

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *